Middagsevent

Planerar du en större eller mindre fest för familj och vänner eller för företagets personal och kunder? Kontakta Alandica restaurang och bar – vi fixar din bjudning!

Alandica restaurang och bar har lång erfarenhet av alla typer av middagsevenemang för både små och stora sällskap. Oavsett om du är ute efter en lättsam tillställning eller en galamiddag har vi alternativ för dig. Samtidigt gillar vi nya upplevelser, så utmana oss gärna med dina idéer och tankar.

Utrymmen för alla tillfällen

Beroende på evenemangets storlek och karaktär har vi flera möjligheter för dig som vill abonnera restaurangen. Från större sittningar i den öppna foajén till intima bord på våra små balkonger, båda med sjöutsikt. Foajén ligger i hjärtat av huset med högt till tak. Högt till tak är det också i auditoriet, som vi kan förvandla till en bankettsal. 

Vi hjälper dig gärna redan i planeringsstadiet. Tillsammans kommer vi fram till en festbudget med klara ramar för planering, önskemål och utföring. Vi skräddarsyr menyer och teman enligt era önskemål.

Alandicas foajé

Alandicas foajé rymmer cirka 200 gäster för sittande middag beroende på tillställningens övriga önskemål.

Du kan också kombinera foajén på plan 1 med:

  • sittplatser på foajébalkongen på plan 2
  • terassplan nedanför foajén, där det sammanlagda antal gäster kan komma upp till cirka 300 personer.

Menyer och servering

Festens karaktär, utrymmen, underhållning och antal gäster påverkar vilken matservering som passar bäst. Tillsammans med köket sammanställer vi ett menyförslag med passande dryckesval utgående från dina önskemål.

Vi erbjuder också färdiga menyförslag enligt säsong för grupper. Du skapar din egen meny genom att välja ett alternativen av förrätt, varmrätt och dessert. För grupper över 200 personer rekommenderar vi en buffésittning.

Våra aktuella gruppmenyer hittar du som bilaga på denna sida.

Vi gör vårt bästa för att tillgodose förbeställning av vegetarisk och vegansk kost samt specialkost på grund av allergier eller medicinska skäl. Om du har önskemål på specialkost för olika dietmodeller bör du anmäla det i god tid.

Program och underhållning

Om du behöver hjälp med planering av program och underhållning tar vi fram passande lösningar för just ditt evenemang. I de flesta utrymmen är det även möjligt att bygga upp en scen för artister, band och dj’s. Beroende på evenemangets storlek kan vi även planera dansgolv.

Reservationer och bokningar

För offert och förfrågningar kontakta vår restaurangansvarige.

I priserna ingår service, lokal och dukning. Alandica restaurang har fulla alkoholrättigheter i hela huset och kan även erbjuda barservering för både mindre och större sällskap.