Utrymmen

Alandica är en flexibel byggnad med utrymmen för både det lilla mötet och den stora konferensen.

Kongressbyggnaden består av tre öar. Varje ö har sin egen färg och funktion. Den nordliga ön upptas bland annat av stora salen. I söder hittar du de mindre konferenslokalerna. I centrum finns stora öppna ytor.

Stora salen

Det största utrymmet är stora salen. Det är en sal med plats för 600 personer med perfekt akustik, skön atmosfär och intim känsla trots storleken. Här arrangeras kongresser, konserter, teater och föreläsningar. På scenen går det lika bra att ta in en hel manskör som en bil, eller kanske två.

Auditoriet

Auditoriet med plats för 200 personer är en intim, rymlig och flexibel sal som blir vad du vill. Den trappstegsformade läktaren försvinner in i väggen om du vill ha stolarna på ett annat sätt, eller kanske inte behöver stolar alls. Det här rummet är lämpligt för föreläsningar och mindre evenemang.

Sju mötesrum

Alandica har ytterligare sju mindre mötesrum. De är döpta efter några av skärgårdens mytomspunna öar och finns i tysta avdelningen på andra och tredje våningen. I rummen finns plats för 12  till 50 personer och de är utrustade med den teknik du behöver. Samtliga rum har sjöutsikt.