Evenemangsbiljetter

Så här gör du för att köpa biljetter till evenemang i Alandica.

E-biljett

Enklast är att boka och betala din biljett i vår nätbutik. Du betalar direkt med ditt bankkort.

Om du är ny kund ska du först registrera dig i samband med bokningen. Du väljer själv ett användarnamn och lösenord och kan därefter slutföra din bokning. Du skriver ut dina biljetter hemma. Ifall utskriften inte lyckas ger du ditt bokningsnummer till Alandicas reception så skriver vi ut biljetterna åt dig.

Köpa biljett över disk

Vår reception/biljettkassa är öppen måndag-fredag kl 09.00-16.30 samt i samband med evenemang. Kassan öppnar en timme före föreställning. 

Biljetter kan även köpas i Hotell Arkipelags reception.

Rabatterade biljetter

Ibland finns det specialrabatter. Rabatterade biljetter kan endast köpas över disk (inte på nätet). Har du presentkort, värdekupong eller är företagskund ber vi dig komma in till Alandica.

Presentkort

I vår reception/biljettkassa säljer vi presentkort till valfritt värde. Presentkortet är giltigt i ett år och kan användas som betalning i Alandicas biljettkassa för alla typer av evenemangsbiljetter som säljs av Alandica.

Grupper / faktura

Vill du boka en större grupp (min 10 personer) eller är företagskund och önskar få biljetterna på faktura, ber vi dig kontakta oss på Alandica, per telefon +358 18 24570 eller per mejl info@alandica.ax