Osamsas

Kategori: 

Cirkus

Pris (Summa): 

5€

Plats: 

Auditoriet

Datum: 

Lauantai, 20 elokuu, 2022 - 13:00

Information: 

OSAMSAS är en fartfylld fysisk och humoristisk tvekamp utan onödiga ord. I en inifrånvärld präglad av fantasier och känslostormar får vi följa två syskons vardag, full av lek, projekt, planer, gräl och samspel. Känslor tar fysisk form och tiden stannar upp vid det som kan verka oväsentligt, men som i själva verket är jordens medelpunkt. Ett omedvetet misstag framkallar katastrofer och väntan på en ursäkt är lika lång som en årstidsväxling.

OSAMSAS handlar om syskons brottningsmatcher, förhandlingar och regler. Om att snubbla efter någon som alltid kan bättre. Om att alltid behöva korta in steget och vänta in den som segar. Om att härmas, luras, skoja och retas. Om att klättra över nya hinder för att någon visar hur det går till. Om att upptäcka världen ihop med den bästa och jobbigaste personen i hela världen.

Koncept, manus & regi: Liv Elf Karlén Koncept, scenografi & kostym: Linn Henriksson Strååt Medverkande: Karin Bergstrand och Otto Milde Dramaturg: Siri Hamari Musik: Otto Milde Mask: Johanna Rönnbäck Ljus & teknik: Anthony Cooks Illustration: Anna Olofsson Smed: Cricke Christiansson Skräddare: Mika Luther Foto: Alex Hinchcliffe Producent: Lina Karlmark

För barn mellan 4-8 år.

Föreställningens längd: 1h, ingen paus
Biljettpris: (inkl en serviceavgift om 2 €)
Vuxna: 10 €
Barn: 5 €
Rabatterade biljetter endast över disk
Biljetter byts eller återlöses ej